Werkwijze

Hoe werkt coaching?

Ik bied je een veilige omgeving waarin je werkt aan je doelen. Als je coachvraag nog niet helder is, onderzoeken we die eerst samen. In het coachtraject ben ik een gelijkwaardige partner. Mijn begeleiding bestaat uit het bewaken en structureren van het proces, zodat jij je eigen antwoorden vindt.

Kort traject & direct resultaat

Een coachtraject bestaat uit ca. 9 sessies.

Wat je coachvraag ook is, coaching levert je direct veel op:

  • Je krijgt meer zelfinzicht en zelfvertrouwen.
  • Je hebt beter zicht op je sterke en zwakke punten, je angsten, normen en waarden, patronen, wensen en doelen.
  • Je leert met compassie en acceptatie naar jezelf te kijken.
  • Je hebt meer grip op je leven en neemt je verantwoordelijkheid.
  • Je ontdekt en ontwikkelt je eigen mogelijkheden en leert deze toe te passen.

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens een coachsessie stel ik je veel vragen. Prikkelende vragen die je aanzetten om na te denken waar het nu eigenlijk om gaat. Maar dat is niet het enige. Soms doen we een oefening of pakken we een vel papier om dingen te verhelderen en overzichtelijk te maken. Tussen de sessies door ga je zelf aan de slag. Met bijvoorbeeld een schrijfopdracht of het toepassen van nieuw gedrag. Ieder persoon is anders, waardoor geen coachtraject hetzelfde is.

Wanneer je interesse hebt in een coachingstraject vindt er eerst een (gratis) kennismakingsgesprek plaats waarin je vertelt waaraan je wilt werken. Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten.

Heb je een uitkering of lukt het om andere redenen niet om de kosten te betalen? Afhankelijk van je situatie kunnen we hierover samen afspraken maken.

Na dit coachtraject ontvang je van mij een eindrapportage waarin alle inzichten en testresultaten naar aanleiding van het volledige traject zijn gebundeld: een mooi naslagwerk waar je altijd op terug kan vallen.